Rüyada başkasının yüzdüğünü

Rüyada başkasının yüzdüğünü dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, ayıplanacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, hayatının zaferlerle dolacağına, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Geçmişte yaşadıklarınıza bağlı endişeleriniz olabilir.

Rüyada başkasının evlenmek yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının ütü yapması sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına delalet eder.

Rüyada başkasının saç kesmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının uyuması lüksünün artacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının kapanmak üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Rüyada baskasinin diş görmek içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine yorulur.

Rüyada başkasının saç kopması kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının ağladığını çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments