Rüyada başörtü bağlamak

Rüyada başörtü bağlamak insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, yıkılacağına, üzüleceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada başörtü bağlamak gördüyseniz:

  • Bazı fikir veya yöntemlerinizin sorgulanması veya eleştirilmesi hoşunuza gitmeyebilir.

Rüyada başörtü oyalamak zorlukların geride kalacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah başörtü işinde büyük zaferler elde edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başörtü bulmak her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine işarettir.

Rüyada mor başörtü takmak uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, kısa süre içinde engelleneceğine rivayet eder.

Rüyada mor başörtü almak geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı başörtü ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine işaret eder.

Rüyada başörtü bağlamak sağlık ve hayır getireceğine, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına delalettir.

Rüyada başörtü yapamamak çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments