Rüyada ders almak

Rüyada ders almak işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yüksek makamlara geleceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına delalettir.

Rüyada ders almak başına bir şey gelmemesi için allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada özel ders ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine alamet eder.

Rüyada ders yapmak aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine işaret eder.

Rüyada sınıfta ders haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, malından ve parasından ziyan edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ders seçmek çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada ders ezberlemek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ders notu hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada profesörden ders dinlemek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı