Rüyada göze kürdan batması

Rüyada göze kürdan batması işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, fikirlerinin çatışacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına alamet eder.

Rüyada göze kürdan batması dinen sakıncalı bir iş işlediğine, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine rivayet eder.

Rüyada kürdan dağıtmak sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına delalettir.

Rüyada kürdan almak çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kürdan istemek problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada kürdan yutmak el üstünde tutulur hale geleceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine işarettir.

Rüyada kürdan satın almak sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına alamet eder.

Rüyada ağızdan kürdan çıkarmak maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada dişten kürdan çıkarmak ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı