Rüyada ünlü birinden çikolata almak gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, oğlu evli ise boşanacağına, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına rivayet eder.
Rüyada ünlü birinden çikolata almak tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına işaret etmektedir.
Rüyada birinden çikolata almak bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına yorulmaktadır.
Rüyada birinden çikolata yemek çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, bolluğun ve verimin de artacağına delalet eder.
Rüyada birinden fıstıklı çikolata almak işlerinin günden güne daha da bozulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine yorulmaktadır.
Rüyada tanıdık birinden çikolata almak adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, içine düşen fesada yeniliceğine rivayet eder.
Rüyada ünlü birinin çikolata vermesi hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına yorulmaktadır.
Rüyada ünlü birinden ev almak yeniliğin kendisine iyi geleceğine, büyük düşüneceğine delalet etmektedir.
Rüyada ünlü birinden dondurma almak çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine inanılır.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.