Rüyada bilerek düşmek

Rüyada bilerek düşmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, isteklerini yerine geleceğine, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, kötü günlerinden kurtulacağına, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına yorulur.

Rüyada bilerek düşmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda, maddi alanlarda ya da iş hayatınızda farklı bir yöne gitme ihtimaliniz var.

Rüyada bilerek uçmak az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, biraz dinleneceğine delalettir.

Rüyada bilerek düşmek aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada bilerek yere düşmek yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bilerek ölüme gitmek huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına işarettir.

Rüyada parmağını bilerek kesmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine tabir olunur.

Rüyada bilerek cam bardak kırmak kızına daima sahip çıkacağına, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına alamet eder.

Rüyada bilerek altına yapmak yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmurda bilerek ıslanmak sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, çok güzel günler geçireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments