Rüyada bir geminin içinde olmak

Rüyada bir geminin içinde olmak hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, suçlamalardan aklanılacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine inanılır.

Rüyada bir geminin içinde olmak gördüyseniz:

  • Duygusal veya maddi açıdan baskı altında hissetmeniz bazı konularda aşırı tepkiler vermenize neden olabilir.

Rüyada bir geminin içinde olmak kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına inanılır.

Rüyada geminin içinde görmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine işaret eder.

Rüyada geminin içinde denizde olmak giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, bir sebeple işsiz kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada geminin içinde balık görmek yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geminin içinde olmak ne demek yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük bir geminin içinde olmak sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına rivayet eder.

Rüyada içinde olduğun geminin batması hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına işaret eder.

Rüyada içinde bulunduğun geminin batması gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments