Rüyada bir kişi tarafından dövülmek

Rüyada bir kişi tarafından dövülmek önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, maddi zararın büyük olacağına, tamamen içine kapanacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine işaret eder.

Rüyada bir kişi tarafından dövülmek gördüyseniz:

  • Yalnız size yakınlaşmak isteyen birisinin rahatsız edici davranışlarına katlanmak zorunda kalacaksınız.

Rüyada iki kişi tarafından bıçaklanmak kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada iki kişi tarafından kaçırılmak mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına yorulur.

Rüyada iki kişi tarafından sıkıştırılmak meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine inanılır.

Rüyada bir kişi tarafından dövülmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişi tarafından kovalanmak kendi işini açacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kişi tarafından kıskanılmak kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölen kişi tarafından dövülmek mal mülk kazanacağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına yorulur.

Rüyada silahlı bir kişi tarafından kovalanmak rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments