Rüyada bir kıyıdan diğer kıyıya yüzmek

Rüyada bir kıyıdan diğer kıyıya yüzmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine alamet eder.

Rüyada bir kıyıdan diğer kıyıya yüzmek gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz baskı altında olabilir veya sizin ilişkiyle ilgili fikirleriniz değişebilir.

Rüyada bir kıyıdan diğer kıyıya yüzmek daha iyi imkânlara sahip olacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına işarettir.

Rüyada kıyıdan kıyıya yüzmek her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıyıdan uzaklaşmak yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıyıdan balık toplamak başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada diğer aleme gitmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada ölüp diğer tarafa gitmek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, maddi açıdan rahat edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada balığın diğer balığı yemesi dileklerinin gerçekleşeceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine yorulur.

Rüyada bir köpeğin diğer köpeği yemesi daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, bunun sonucunda da pişman olup, tövbe edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments