Rüyada akrebin kediyi sokması

Rüyada akrebin kediyi sokması bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlığının kötüye gideceğine, hacetinizin giderilmesine, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada akrebin kediyi sokması gördüyseniz:

  • Jest için yapılan anlaşmalar v.b şeyler gereken çerçevenin dışına çıkabilir, özür dilemek yerine gülüp geçmekte fayda var.

Rüyada akrebin kediyi sokması zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada akrebin sokması tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, belalardan korunacağına tabir olunur.

Rüyada akrebin patlaması sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine rivayet eder.

Rüyada akrebin ısırması bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına inanılır.

Rüyada akrebin kendisini sokması kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada akrebin uçtuğunu görmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada akrebin üstüne düşmesi arzularına kavuşacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada akrebin kuyruğunu koparmak başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments