Rüyada birine ilim öğretmek

Rüyada birine ilim öğretmek günah işlemeyi terk edeceğine, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine ilim öğretmek gördüyseniz:

  • Size yapılacak olan teklifleri iyi değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada birine ilim öğretmek tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada ilim görmek çalışmaların büyük getirileri olacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada ilim ögretmek zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, büyük bir yenilgi alacağına işaret eder.

Rüyada ilim istemek sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada ilim tahsil etmek güçten düşeceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ilim öğrendiğini görmek kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ilim meclisi temizlemek kişinin adeta gençleşeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına yorulur.

Rüyada ilim kitapları görmek sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments