Rüyada birinin poğaça yediğini görmek

Rüyada birinin poğaça yediğini görmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, kişinin günahlarına tövbe etmesi, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına işarettir.

Rüyada birinin poğaça yediğini gördüyseniz:

  • Para sorununuz yoksa elinize biraz para geçebilir.

Rüyada birinin poğaça yediğini görmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına yorulur.

Rüyada poğaça yediğini görmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine delalettir.

Rüyada simit poğaça yediğini görmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin poğaça ikram etmesi kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin sana poğaça vermesi kimseye el açmadan yaşayacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine yorulur.

Rüyada birinin poğaça istemesi şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, işinden ekmeğinden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin poğaça vermesi rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin poğaça yapması maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments