Rüyada birinin sizi özlemesi

Rüyada birinin sizi özlemesi iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına işaret eder.

Rüyada birinin sizi özlemesi gördüyseniz:

  • Maddi konularda hesapsız davranmamaya daima özen gösterin, sonuçlar çok farklı olabilir.

Rüyada birinin sizi kovması uzun yaşayacağına, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına yorulur.

Rüyada birinin sizi görmesi sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin sizi izlemesi hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, mallarının eksileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin sizi özlemesi şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine işarettir.

Rüyada birinin sizi sinirlendirmesi işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına yorulur.

Rüyada birinin sizi araması mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına alamet eder.

Rüyada birinin sizi üzmesi bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada birinin sizi kıskanması rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, ruh sağlığının bozulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments