Rüyada birinin yüzünü nurlu görmek

Rüyada birinin yüzünü nurlu görmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, büyük paralara sahip olacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, inancının zayıflayacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, hasadının tarlasında kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü nurlu gördüyseniz:

  • Beklenmedik düşmanlıklar görülebilir.

Rüyada birinin yüzünü nurlu görmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, kısmetinin hep açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin yüzünü nurlu görmek kazançsız işler peşinde olmaya, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir insanın yüzünü nurlu görmek zorlukların ve engellerin aşılacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının yüzünü nurlu görmek işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi yüzünü nurlu görmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına işaret eder.

Rüyada eşinin yüzünü nurlu görmek işlerinin hep yolunda gideceğine, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının yüzünü nurlu görmek iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünü nurlu görmek sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments