Rüyada birisine sürtünmek

Rüyada birisine sürtünmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, kendisini mutsuz edeceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada birisine sürtünmek gördüyseniz:

  • Haklı olarak bazı konularda isteksiz olabilirsiniz.

Rüyada birisine dovmek konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, büyük bir ikilemde kalacağına tabir olunur.

Rüyada birisine sürtünmek kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birisine yakalanmak eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, işlerinin hızlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birisine el sallamak iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada birisine su vermek büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına delalettir.

Rüyada küs birisine sarılmak kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada birisine sövmek bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına işarettir.

Rüyada birisine ev almak güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments