Rüyada bulanık çay

Rüyada bulanık çay maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, hane içine ay doğacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada bulanık çay gördüyseniz:

  • Sadece sorun, istekleriniz emir telakki edilebilir.

Rüyada bulanık çay kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada bulanık havuz isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, büyük bir ortaklığa girileceğine rivayet eder.

Rüyada su bulanık görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Rüyada bulanık su yüzmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, kendisi için yeni bir yol çizeceğine alamet eder.

Rüyada bulanık su görmek aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık su nedir geleceğinin parlak ve güzel olacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına delalet eder.

Rüyada bulanık su ile yüz yıkamak başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına yorulur.

Rüyada bulanık kan görmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments