Rüyada altın giysi

Rüyada altın giysi uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, işlerin de yolunda gideceğine, esenlik bulacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada altın giysi gördüyseniz:

  • Edineceğiniz bilgilerin ilk elden olmasına önem vermelisiniz.

Rüyada altın bilezik ve altın kolye görmek evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına işaret eder.

Rüyada altın yüzük görmek altın bilezik cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına inanılır.

Rüyada altın yüzük altın kolye görmek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın yüzük ve altın küpe görmek eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine delalettir.

Rüyada altın görmek altın bilezik karlı işler alacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada tam altın çeyrek altın görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın ve altın bilezik görmek elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın bilezik altın görmek allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments