Rüyada altın haç kolye görmek

Rüyada altın haç kolye görmek kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, şaşkın olacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine delalet eder.

Rüyada altın haç kolye gördüyseniz:

  • İmajınıza zarar verebilecek kişileri dışarıda bırakmamaya dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada altın yüzük altın kolye görmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın bilezik ve altın kolye görmek sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine yorulur.

Rüyada altın kolye seçmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada altın kolye saklamak dertlerinin günden güne artacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına işaret eder.

Rüyada altın kolye diyanet sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kolye takmak altın ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın at kolye görmek insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine yorulur.

Rüyada altın kolye ucu görmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments