Rüyada çıktığın ağacın dalının kırılması

Rüyada çıktığın ağacın dalının kırılması bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, kısmetin bollaşacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, çok daha fazla mesai harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çıktığın ağacın dalının kırılması gördüyseniz:

  • Size gerçek olamayacak kadar güzel sunumlarla gelen kişilerin nelerden bahsettiğini iyice detaylandırmanız gerekiyor.

Rüyada çıktığın ağacın dalının kırılması rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çıktığın ağacın yıkılması kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine işaret eder.

Rüyada ağacın dalının kesildiğini görmek gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağacın dalının kırılması büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine rivayet eder.

Rüyada ağacın dalının kopması çok büyük başarılar elde edileceğine, güzel günlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir ağacın dalının kırılması üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına işarettir.

Rüyada çıktığın evi görmek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çıktığın merdivenin kırılması kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevap işleyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments