Rüyada çocuğunu düşerken tutmak

Rüyada çocuğunu düşerken tutmak istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, güç ve kudret kazanacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu düşerken tutmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bekarsanız karşı cins ilişkileriyle ilgili ciddi bir olay yaşayabilirsiniz.

Rüyada çocuğunu düşerken tutmak işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunu uçurumdan düşerken kurtarmak sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada çocuğunu balkondan düşerken görmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu yüksekten düşerken görmek işlerin çok büyümeyeceğine, iş hayatının düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada kendi çocuğunu yüksekten düşerken görmek söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına inanılır.

Rüyada çocuğunu düşerken yakalamak büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunu balkondan düşerken kurtarmak elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada erkek çocuğunu düşerken görmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments