Rüyada defter ve kalem görmek

Rüyada defter ve kalem görmek kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, başarıların devamlı olacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, her şeyin ters gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada defter ve kalem gördüyseniz:

  • Uzun vadede kazançlı olabilecek yeni bir işle ilgili çalışmalara başlayabilirsiniz.

Rüyada kalem ve defter görmek kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada defter ve kalem görmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, allah’ın izni ile rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada defter kalem almak iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına alamet eder.

Rüyada defter kalem silgi almak kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, ekmeğinin azalacağına alamet eder.

Rüyada yeni defter kalem görmek mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz defter ve kalem görmek sıkıntıların biteceğine, elinin kolunun bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada defter kalem görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine, işinin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada defter kalem silgi görmek özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments