Rüyada duvar karalamak

Rüyada duvar karalamak iyi şartlara kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına işarettir.

Rüyada duvar karalamak gördüyseniz:

  • Zararlı çıkmazsınız.

Rüyada cam duvar dertlerine derman arayacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvar boyası insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada duvar yumruklamak uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada bir duvar yıkılması bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada rutubetli duvar rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir duvar rütbesinin artacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına delalettir.

Rüyada küflenmiş duvar rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvar sulamak çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments