Rüyada düz siyah ayakkabı görmek

Rüyada düz siyah ayakkabı görmek geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada düz siyah ayakkabı gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda egoistleşme meylindesiniz.

Rüyada siyah ayakkabı siyah çorap giymek eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah elbise siyah ayakkabı giymek onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada düz siyah ayakkabı görmek aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına inanılır.

Rüyada siyah ayakkabı giydirmek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah bir ayakkabı giymek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına işaret eder.

Rüyada siyah beyaz ayakkabı yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah ayakkabı nedir sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, onun yolundan ayrılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah dar ayakkabı görmek çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments