Rüyada eline kaka değmek

Rüyada eline kaka değmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, problemleri teker teker çözeceğine, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, büyük paralar kazanılacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına yorulur.

Rüyada eline kaka değmek gördüyseniz:

  • Gereksiz masraflara eğilimlisiniz.

Rüyada eline kaka yapmak hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine delalet eder.

Rüyada eline kaka değmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaka yapmak eline almak hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eline kedinin kaka yapması elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada eline kendi kaka bulaşması sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına yorulur.

Rüyada erkek bebeğin eline kaka yapması karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına yorulur.

Rüyada küçük çocuğun eline kaka yapması hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sol eline kaka yapmak bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments