Rüyada elsiz kadın görmek

Rüyada elsiz kadın görmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, yüksek moral sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada elsiz kadın gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmanın tüm olumlu görüntüsüne rağmen, bütün detaylarıyla ele alınması yararınıza olabilir.

Rüyada elsiz kadın görmek istediği yola çıkacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada elsiz ayaksız birini görmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada elsiz karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine delalettir.

Rüyada elsiz kol görmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada elsiz bebek görmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına işarettir.

Rüyada elsiz birini görmek kötülerin uzaklaştırılacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına işaret etmektedir.

Rüyada elsiz adam görmek yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elsiz kolsuz bebek görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments