Rüyada erkek sevgiliyle dudaktan öpüşmek

Rüyada erkek sevgiliyle dudaktan öpüşmek büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, planların aksayacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek sevgiliyle dudaktan öpüşmek gördüyseniz:

  • Kendinize iyi davranın.

Rüyada erkek sevgiliyle dudaktan öpüşmek güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, işe ve aşa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle dudaktan öpüştüğünü görmek sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek erkeğe dudaktan öpüşmek çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek erkeğin dudaktan öpmesi uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, büyük işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada erkek kardeşin dudaktan öpmesi büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek erkeği dudaktan öpmek amaçlarınızın gerçekleşeceğine, sorunların çabucak halledileceğine yorulur.

Rüyada erkek kardeşini dudaktan öpmek çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunu dudaktan öpmek stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments