Rüyada eski sevgili ile ıslanmak

Rüyada eski sevgili ile ıslanmak iç huzurunun yerinde olacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, güzel bir haber almaya, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgili ile ıslanmak gördüyseniz:

  • Yaklaşmakta olan olaylar plan yapmanızı gerektirebilir.

Rüyada eski sevgili ve yeni sevgili görmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, ters giden işlerin de düzeleceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgili ile sevgili olmak çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgili ve eski arkadaşını görmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına delalettir.

Rüyada eski sevgili eve gelmesi idealist davranacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgili görmek çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgili ile çıkmak çok iyi işler gerçekleştireceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine delalettir.

Rüyada eski sevgili ile şakalaşmak kazancını artıracağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgili ağlamak yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, hayır getirecek işlere girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments