Rüyada eski sevgilinin annesinin sarılması

Rüyada eski sevgilinin annesinin sarılması hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin annesinin sarılması gördüyseniz:

  • Fiziksel gücünüzü olumlu bir şekilde yönlendirirseniz ilgilendiğiniz her konuda doyum sağlayabileceksiniz.

Rüyada eski sevgilinin annesinin sarılması aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin annesinin araması rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin annesinin elini tutmak genç kimselere eğitim vereceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin annesinin öldüğünü görmek düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin annesinin istemediğini görmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin annesinin sesini duymak masabaşı bir işe girileceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin annesinin evine gitmek sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin annesinin ölmesi büyük bir şöhrete sahip olunacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments