Rüyada eski sevgilinin bana yardım etmesi

Rüyada eski sevgilinin bana yardım etmesi uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, gerginliğin biteceğine, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin bana yardım etmesi gördüyseniz:

  • Bazen insanların üzerinde tartışarak birbirini anlaması daha kolay olabiliyor.

Rüyada eski sevgilinin bana yardım etmesi hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, kişinin yaşamının değişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin bana bağırması çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin bana dokunması yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yardım istemesi ömür boyu başarılı olacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin bana sarılıp ağlaması sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin bana küfür etmesi garanti olacak makama oturacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin senden yardım istemesi parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilimin bana yardım etmesi işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments