Rüyada etkinlik görmek

Rüyada etkinlik görmek sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, spor yapmaya başlanılacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, rızkında ve malından olacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına alamet eder.

Rüyada etkinlik gördüyseniz:

  • Değişim, değişiklik, farklı deneyimler söz konusu olabilir.

Rüyada bir etkinlik görmek şansın ve kısmetin açılacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına delalet etmektedir.

Rüyada etkinlik görmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada etkinlik yapmak kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, sorunların teker teker çözüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments