Rüyada evde yılanın başını ezmek

Rüyada evde yılanın başını ezmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, nimet bolluğu yaşayacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına yorulur.

Rüyada evde yılanın başını ezmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Rüyada evde yılanın başını ezmek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada yılanın başını ezmek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada yılanın başını ısırmak işlerinin günden güne açılacağına, üzüleceğine ve kırılacağına işarettir.

Rüyada yılanın başını yemek zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların allah katında affedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanın başını tutmak hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, dertlerin ve zorlukların da biteceğine yorulur.

Rüyada yılanın başını sevmek işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına alamet eder.

Rüyada yılanın başını ayakla ezmek üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılanın başını kürekle koparmak bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments