Rüyada evet diye bağırmak

Rüyada evet diye bağırmak eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına inanılır.

Rüyada evet diye bağırmak gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilir veya önemli ilişkilerinizi besleyebilirsiniz.

Rüyada evet diye bağırmak kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada evet sesi duymak rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine yorulur.

Rüyada evet duymak bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine evet demek yanlış seçimler yapacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına delalet eder.

Rüyada evet yazısı görmek kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine tabir olunur.

Rüyada nikah masasında evet demek insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evet görmek ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada görücüye evet demek çarelere ve çözümlere kavuşacağına, kazancının günden güne artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments