Rüyada evinin duvarlarının çatladığını görmek

Rüyada evinin duvarlarının çatladığını görmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, aç kalacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, yokluk içine gireceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına tabir olunur.

Rüyada evinin duvarlarının çatladığını gördüyseniz:

  • Sizden verebileceğinizden fazla şey isteyen bir kişiyle aranızda özel bir problem oluşabilir, esnek olmaya dikkat etmelisiniz.

Rüyada evinin duvarlarının çatladığını görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine işarettir.

Rüyada evin duvarlarının çatladığını görmek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine tabir olunur.

Rüyada evinin duvarlarının çatlaması dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada evinin duvarlarının yıkıldığını görmek aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada depremde evinin duvarının çatladığını görmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evinin duvarının çatladığını görmek kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına delalet eder.

Rüyada kendi evinin duvarının çatladığını görmek diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına işarettir.

Rüyada evin duvarlarının su çekmesi yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments