Rüyada evliya olmak

Rüyada evliya olmak uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, başarılı bir kişi olunacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine alamet eder.

Rüyada evliya olmak gördüyseniz:

  • İş konularında ciddi bir karar vermeniz gerekebilir.

Rüyada evliya ile konuşmak iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına işarettir.

Rüyada evliya zat görmek hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, kişinin şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir evliya ile konuşmak ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evliya ile evlenmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evliya ile oturmak çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evliya olmak hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada iki evliya görmek baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına işaret eder.

Rüyada evliya çağırmak herkes tarafından saygı göreceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments