Rüyada fare görmek eline almak

Rüyada fare görmek eline almak işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, verimin her geçen gün artacağına, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına yorulmaktadır.

Rüyada fare görmek eline almak gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler yüzünüzü güldürebilir.

Rüyada fare görmek eline almak başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada eline fare yapışması hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada fare eline almak iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada siyah fare eline almak birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine alamet eder.

Rüyada büyük fare eline almak çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine işaret eder.

Rüyada eline fare almak hastalıklardan kurtulacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına yorulur.

Rüyada beyaz fare eline almak başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, kasasının daha çok para dolacağına işaret eder.

Rüyada eline fare saldırısı büyük adımlar atacağına, maddi gücünün artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments