Rüyada gemi kaçırma

Rüyada gemi kaçırma anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına işarettir.

Rüyada gemi kaçırma gördüyseniz:

  • Ses ayarı yeni bir sayfa açmada kilit rol oynayabilir.

Rüyada eve gemi girmesi zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine işarettir.

Rüyada gemi kornası para sıkıntısından kurtulacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Rüyada gemi batırmak iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gemi çarpışması yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, çok başarılı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada gemi dumanı sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına yorulur.

Rüyada beyaz gemi sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada karada gemi ferah bir döneme girileceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada gemi kaybetmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments