Rüyada geyik kucaklamak

Rüyada geyik kucaklamak ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine delalet eder.

Rüyada geyik kucaklamak gördüyseniz:

  • Araştırmalarınızı ya da planlarınızı buna göre yapmanızda fayda var.

Rüyada ala geyik kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine işarettir.

Rüyada ölmüş geyik kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına tabir olunur.

Rüyada geyik kucaklamak koyu muhabbette kalacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada geyik eti almak huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eve geyik girmesi hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına işarettir.

Rüyada ren geyik görmek en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine işarettir.

Rüyada geyik ısırması çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geyik doğurmak aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments