Rüyada göbek sıkmak

Rüyada göbek sıkmak haksızlık edeceğine, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına delalet eder.

Rüyada göbek sıkmak gördüyseniz:

  • Pahalı şeyler alabilir, elbise ya da ev eşyası için bütçenizi zorlayıp, borç altına girebilirsiniz.

Rüyada göbek salata güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına rivayet eder.

Rüyada göbek atmak ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine delalettir.

Rüyada göbek kordonu kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada göbek kesmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada göbek büyümesi kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada göbek pamuğu verilen sözlerin yerine getirileceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada göbek kanaması tutumlu bir yaşam süreceğine, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada göbek çıkması rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments