Rüyada gözlük yaptırmak

Rüyada gözlük yaptırmak rahatsızlıklarla boğuşulacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, elinin dara düşmeyeceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, size başarı getirecek adımlar atmanıza, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına işaret eder.

Rüyada gözlük yaptırmak gördüyseniz:

  • Duygularınızın sıcak karşılandığını göreceksiniz.

Rüyada gözlük üstüne gözlük takmak çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine delalettir.

Rüyada gözlük çalınması hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına delalettir.

Rüyada kahverengi gözlük parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına delalettir.

Rüyada gözlük fırlatmak küs kimselerin barışacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözlük saklamak etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine yorulur.

Rüyada gözlük toplamak aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada cam gözlük görmek hayırlı olayların yaşanacağına, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözlük istemek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, ticarette zarar edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments