Rüyada havuz içinde kurbağa görmek

Rüyada havuz içinde kurbağa görmek sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, aydınlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada havuz içinde kurbağa gördüyseniz:

  • Bazı uğraşlarınız boşa gidebilir.

Rüyada havuz içinde kurbağa görmek mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Rüyada su içinde kurbağa görmek hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada havuz içinde yürümek kişinin her türlü zenginliğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde havuz yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına yorulur.

Rüyada havuz içinde su görmek ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada havuz içinde ev görmek büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada denizin içinde kurbağa görmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yumurta içinde kurbağa görmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments