Rüyada horoz beslemek

Rüyada horoz beslemek işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, malının ve parasının da artacağına, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, ticaret sektörüne atılacağına tabir olunur.

Rüyada horoz beslemek gördüyseniz:

  • Kısa vadeli olarak işleri kolaylaştırdığı için bazı konuları görmezden gelebilir veya işinize geldiği şekilde yorumlayabilirsiniz.

Rüyada horoz dövüştürmek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ak horoz görmek bol şanslı bir döneme girileceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına yorulur.

Rüyada horoz korkmak sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, işlerin sarpa saracağına delalet etmektedir.

Rüyada horoz kovalamak zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına yorulur.

Rüyada horoz uçması elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada horoz kalkması aile hayatının hayır getireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine tabir olunur.

Rüyada kör horoz görmek gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına yorulmaktadır.

Rüyada horoz avlamak maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments