Rüyada iki sevgilinin ağlaması

Rüyada iki sevgilinin ağlaması rahata kavuşmaya, variyetini çoğaltacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, tabiri caizse ağız tadından olacağına, geçim sıkıntısının olmayacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki sevgilinin ağlaması gördüyseniz:

  • Sizin açınızdan olumlu sonuçlanacak birçok farklı olayla karşılaşacaksınız.

Rüyada sevgilinin engellemesi sonunda mutlu olacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine işaret eder.

Rüyada sevgilinin uyuması iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilinin cam kırması hırpalanacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine işarettir.

Rüyada sevgilinin gel demesi ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin iyi davranması eksiği kendinde bulacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin kardeşi sonunda maddi zarara gireceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin fal bakması şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin ısırması güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments