Rüyada kaburga kemiklerinin kırılması

Rüyada kaburga kemiklerinin kırılması çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, içinin rahat edeceğine, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, hayırlı işlerde yer alacağına, yenileneceğine ve can bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaburga kemiklerinin kırılması gördüyseniz:

  • Sizi rahatlatacak aktivitelerle vakit geçirmelisiniz.

Rüyada kaburga kemiklerinin kırılması herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölünün kemiklerinin sızlaması işlerin rast gideceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada insan kemiklerinin kırıldığını görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına tabir olunur.

Rüyada bebeğin kemiklerinin kırıldığını görmek yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada kemiklerinin eridiğini görmek büyük fırsatların kapısını açacağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaburga yemek eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, kendisine olan güvenin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaburga et görmek tüm sıkıntıların giderileceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaburga almak kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments