Rüyada arkadaşın boğulduğunu görmek

Rüyada arkadaşın boğulduğunu görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, kötü yollara gireceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşın boğulduğunu gördüyseniz:

  • Beklentilerinizi elde etmek için bir takım değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Rüyada arkadaşın boğulduğunu görmek düşmanların barışacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada bir arkadaşın boğulduğunu görmek sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annenin boğulduğunu hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına alamet eder.

Rüyada eşinin boğulduğunu masrafların bu dönemde artış göstereceğine, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğulduğunu görme onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, kariyer sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğulduğunu hissetmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine yorulur.

Rüyada akrabanın boğulduğunu görmek mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dedenin boğulduğunu görmek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments