Rüyada karşılıksız sevdiğin erkekle konuşmak

Rüyada karşılıksız sevdiğin erkekle konuşmak kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine rivayet eder.

Rüyada karşılıksız sevdiğin erkekle konuşmak gördüyseniz:

  • İstikrarsızlık veya çok fazla soru sorulması gizlenen konuların ortaya çıkarak sizi üzmesine ya da çifte standarta neden olabilir.

Rüyada karşılıksız sevdiğin erkekle konuşmak hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, rızkın ve kazancın artacağına işaret eder.

Rüyada karşılıksız sevdiğin kızı öpmek alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına rivayet eder.

Rüyada eski karşılıksız sevdiğin kişiyi görmek yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine inanılır.

Rüyada karşılıksız sevdiğin kişiyi başkasıyla görmek cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine inanılır.

Rüyada karşılıksız sevdiğin adamı görmek bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada karşılıksız sevdiğin kişiyi görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine inanılır.

Rüyada karşılıksız sevdiğin insanı görmek ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına işaret eder.

Rüyada karşılıksız sevdiğin kızın elini tutmak sıkıntıdan kurtulacağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
sümeyye

inşallah hayırlıdır ya