Rüyada kaynana ile alışveriş yapmak

Rüyada kaynana ile alışveriş yapmak hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına rivayet eder.

Rüyada kaynana ile alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Farklı sonuçlar peşinde olan bir kişi size yanlış ya da olumsuz bilgi verebilir.

Rüyada kaynana ile alışveriş yapmak ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaynana evi içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaynana ile çekişmek insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına delalettir.

Rüyada kaynana sarılmak iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çirkin kaynana mevcut konforunun da devam edeceğine, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski kaynana hayatını stresten uzakta geçireceğine, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaynana ile tartışmak işlerinin kısa zamanda açılacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine delalet eder.

Rüyada kaynana gelmesi bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Esme

Ruyamda kaynanamla alisveris yapiyoduk elinde kagit paralar vardi hep ona birseyler aldik ve esim bana vermedi para hep annesine verdi paralari hep yuz ikiyuz