Rüyada keçi yavrusu almak

Rüyada keçi yavrusu almak kısmetin bollaşacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, şansın çalışmaya başlayacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada keçi yavrusu almak gördüyseniz:

  • Mutlaka halledilmesi gereken konularda size yardımı dokunabilecek kişilerle bağlantı kurabilir veya yardımı olabilecek yollara başvurabilirsiniz.

Rüyada ölü keçi yavrusu görmek yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine yorulur.

Rüyada keçi yavrusu tutmak alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada keçi ve yavrusu görmek sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, durgun giden işlerin açılacağına delalet eder.

Rüyada keçi yavrusu almak ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada keçi yavrusu emzirmek karalar bağlayacağına, sağlık problemleri içinde olacağına delalet eder.

Rüyada iki keçi yavrusu görmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keçi yavrusu kovalamak uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada keçi yavrusu otlatmak sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments