Rüyada arkadaşının boyunun uzadığını görmek

Rüyada arkadaşının boyunun uzadığını görmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının boyunun uzadığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda veya önceden üzerinde anlaşılmış şeylerde yeni düzenlemeler yapmak veya bazı planlarınızı değiştirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada arkadaşının boyunun uzadığını görmek inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine inanılır.

Rüyada bir arkadaşının boyunun uzadığını görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek arkadaşının boyunun uzadığını görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, hem de zengin biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada akrabasının boyunun uzadığını görmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada birisinin boyunun uzadığını görmek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının boyunun uzadığını görmek üzgün ve karamsar olacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin boyunun uzadığını görmek keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, acı veren durumların vuku bulacağına delalettir.

Rüyada bir insanın boyunun uzadığını görmek sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments