Rüyada kemerle kavga etmek

Rüyada kemerle kavga etmek kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, kurulu düzeni olacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kemerle kavga etmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almamalı veya müsamaha göstermemelisiniz.

Rüyada kemerle kavga etmek elinin darda kalmayacağına, maddi açıdan rahata erileceğine tabir olunur.

Rüyada kemerle boğulmak gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine işaret eder.

Rüyada sırtına kemerle vurulması büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine delalet eder.

Rüyada eşini kemerle dövmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına yorulur.

Rüyada birini kemerle boğmak gösterilen sabrın tükeneceğine, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına delalet eder.

Rüyada kardeşini kemerle dövmek iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada birinin kemerle dövüldüğünü görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına rivayet eder.

Rüyada babam kemerle dövüldüğünü görmek atılım yapacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments