Rüyada kendi kızını öptüğünü görmek

Rüyada kendi kızını öptüğünü görmek ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına tabir olunur.

Rüyada kendi kızını öptüğünü gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde yabancılaşmalar veya gerilimler söz konusu olabilir.

Rüyada kendi kızını öptüğünü görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına işarettir.

Rüyada kendi kızını yıkamak harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına inanılır.

Rüyada kendi kızını kaybetmek kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine inanılır.

Rüyada kendi kızını kurtarmak büyük ve güzel işler yapacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada kendi kızını bıçaklamak çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi kızını istediklerini görmek büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına alamet eder.

Rüyada kendi kızını görmek ne demektir zorlukları teker teker aşacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi kızını güzel görmek rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments